NİĞDE / MERKEZ - Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okul geneli yaptığımız ikinci deneme sınavımızda ilk 3 e giren öğrencilerimize başarı belgeleri ve madalyaları verilmiştir.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okul Aile Birliği Toplantımız Okulumuz Konferans Salonunda Yapılmıştır. Toplantı sonrası velilerimiz, sınıf rehber öğretmenleri ile öğrencilerinin genel durumlarını hakkında görüşmeler yaptılar. Velilerimizin toplantıya yoğun katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Niğde Şubesi görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine konferans düzenlendi. Anasınıfı öğrencilerimizin de dahil edildiği, oldukça faydalı geçen program için emeği geçen herkese teşekkürler.