NİĞDE / MERKEZ - Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu

E-Okul, Mebbis, Dogm vb. Sitelerin Tanıtılması

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS Etkinlikleri kapsamında; Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı çalışması olarak E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelendi.

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Ali AKGÜL  tarafından okulumuz öğretmenleri ve yöneticilerine yönelik e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri tanıtılmış olup öğretmenlerimizin bu siteleri incelemeleri ve etkin kullanmaları istenmiştir.

18-05-202318-05-202318-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 13:53 - Görüntülenme: 42